Work

A camera is the save
button for the mind’s eye

Professionele fotografie

Wat doe je als je graag mensen, ondernemers en bedrijven helpt om de door hen gewenste foto’s te realiseren, of het nou gaat om een zwangerschap, een mooie woning of een nieuw menu voor een restaurant. En wat doe je als je dagelijks bezig bent met fotografie en interieur?

Als je alles wat je ziet het liefst vastlegt en voor iedereen zichtbaar maakt?
Dan combineer je die werelden tot het geen waar je goed in bent.

Dát is Zoemz Fotografie…

Vastgoed Fotografie

Een mooi gestyled huis met goede foto’s verkoopt sneller en voor een betere prijs. Ik ben gespecialiseerd in het maken van professionele vastgoedfoto’s. Ik maak professionele woonreportages waarmee je, zowel online, bij vrienden, kennissen en bij de potentiële koper een doeltreffende eerste indruk maakt. Ik let op de juiste belichting en compositie dit geeft mooie en ruimtelijke foto’s.

Business Fotografie

Met beelden communiceren we, dus breng je missie in beeld. Straal de boodschap uit die je als bedrijf of product uitzendt. Zorg dat de foto’s geloofwaardigheid uitstralen en dat begint met je eigen identiteit. Waar staat je bedrijf, dienst of product voor? Wat is je missie, visie, ambitie en ik zorg dat je missie op de juiste manier wordt gefotografeerd. Als fotograaf is het belangrijk om te weten…

Afscheidsfotografie

Het afscheid nemen van een dierbare overledene is zo intens dat er een aantal zaken aan de naaste familie voorbijgaan. Fotografie bij het afscheid is een tastbare en liefdevolle herinnering voor hen die achterblijven, want beelden blijven. Steeds vaker wordt ik gevraagd om middels een fotoreportage eraan bij te dragen dat mensen nog eens terug kunnen kijken naar die kostbare momenten.

Friends & Family

Wat is er nu leuker dan familiefoto’s speciaal gemaakt voor opa en oma? Familiefoto’s waarin opa en oma samen met hun kinderen en kleinkinderen spelen? Een familie fotoshoot is niet alleen leuk voor opa’s, oma’s, papa’s, mama’s en hun kinderen. Je kunt dit ook als een leuke activiteit organiseren.

Zwangerschap

Als eerste wil ik jullie van harte feliciteren met de komst van jullie mooie wondertje. Je kunt het je nu nog niet voorstellen, maar ooit is je mooie dikke zwangerschapsbuik weer plat. Des te mooier en bijzonder is het om dan dit prachtige moment vast te laten leggen op beeld middels een zwangerschapsreportage.

Liefde

Het maakt niet uit of je net pas bij elkaar bent of dat je al 20 jaar getrouwd bent. Liefde kent geen regels en dus deze love fotoshoot ook niet. Het belangrijkste is, blijf lekker jezelf, en ik zorg ervoor dat jullie liefde en lol vastgelegd wordt op prachtige foto’s. Wil je je partner verassen ter ere van jullie trouwdag of…

Work
Services

A picture is the
pause button of life

Zakelijke fotografie

Bent u op zoek naar een leuke, spontane fotoshoot of heeft u een bedrijf en heeft u foto’s nodig voor zakelijke doeleinden? Neem dan gerust contact met mij op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Services
Team

Over Zoemz Fotografie

Mijn naam is Esther van Zoelen. Ik ben woonachtig in de omgeving van Roermond. Ik ben moeder van twee heerlijke dochters en heb een relatie met hun vader, genaamd Joey. In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn gezin samen. Sporten, architectuur, interieur en vakanties zijn mijn grote hobby’s. Zoals je ziet staat fotografie er niet bij, omdat de term ‘hobby’, nogal onderdoet voor mijn passie voor fotografie.

Team
Contact

Get Connected.

Voor meer informatie neem gerust contact met me op!

+31 6 482 674 63

Contact